Proteinpannkakor

Veganska och glutenfria proteinpannkakor

2 portioner

Ingredienser

1 banan

3 dl glutenfria havregryn

½ dl veganskt proteinpulver (choklad)

3 dl vatten

2 tsk bakpulver

Tillagning

Ta fram en bunke, häll ner samtliga ingredienser och mixa med en stavmixer tills smeten är slät. Stek på strax över medelvärme.

Servera gärna med goda tillbehör som banan, äpple, nötter, fröer, nötsmör och kokosflingor! Finns så mycket att dra fram ur skafferiet som kan höja vilken pannkaka som helst, bara fantasin sätter gränser <3 

Smaklig frukost! 

Näringsinfo / 1 portion (utan tillbehör)

360 kcal

16 g protein

8,5 g fiber

Där jag delar med mig av
100% växtbaserad, klimatsmart,
hälsosam, enkel och billig matlagning

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*